29 juni 2014

Leslie Tentler - Mord vid midnatt

  

Del tre i Jakten på ondskan serien, fast det är inte återkommande karaktärer så man behöver inte alls läsa böckerna i ordning.

Kriminalreportern Mia Hale hittas blodig och förvirrad men vid liv på en strand i Jacksonville, Florida, allting tyder på att hon fallit offer för en seriemördare som hon har skrivit om.
Men med undantaget att på något sätt måste Mia har lyckats fly och tjuvkopplat en bil som hon sen krashade in i ett träd på stranden, men Mia minns ingenting men hon har seriemördarens signatur inristad på sin mage. 

Seriemördaren kallas för Samlaren eftersom han sparar på vissa delar från sina offer innan han gör sig av med liken, men han har aldrig varit i den här sitsen, då han har blivit av med en av flickorna så nu måste han ta beslutet om hur han ska gå vidare och hantera Mia. 

FBI agenten Eric Macfarlane har varit efter Samlaren i många år och fallet berör honom personligt eftersom Samlaren brukar skicka saker till Eric och det var han som dödade hans fru.
Mia sitter inne med svaren om Samlaren men när hon inte minns så vill Eric att hon ska testa på militärs hypnos men det kan riskera hennes liv och Eric vet inte hur långt han vill att hon ska gå för att få fast  Samlaren för han har fått känslor för Mia. 


Jag gillar de här böckerna de är fartfyllda och det händer hela tiden saker och man har svårt att släppa taget om boken förens man har fått reda på vem som egentligen är mördaren
.
Betyg 4 av 5Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unni Lindell - Djävulskyssen

  Cato Isaksen #9 Titel och Omslag Handling  Vivian Glenne är trettiosex år, har tre barn och sambo. Hon bor i radhus och jobbar med tvätten...