13 april 2014

Tv - Serier [v15]

Chicago fire s02x18
Det hände väll inte så mycket mer än att Jones tog livet av sig.

Chicago PD s01x11
Vargas var undercover och både hon och en av grabbarna fick rejält med stryk.
Haha Trudy är så rolig, ta med en låtsas dejt för att träffa hennes pappa och hon måste ju vara yngre än vad hon ser ut eller vad?

the 100 s01x04
Clarke tog av sig armbandet för att hennes mamma inte ska veta om hon är död eller levande.
Charlotte erkände att det var hon som dödade Clarkes bästis, sen tog hon sitt egna liv, ja om hon dog det får vi nog veta längre fram, man kan ju inte vara säker. Han som försökte döda Charlotte blev bannad från deras läger.
Alla armbanden fick kortslutningen men mekaniker tjejen är på g från the Ark ner på jorden men oddsen att hon ska hamna nära de 100 känns ju extremt omöjlig. Jag undrar vem hennes pojkvän som är där nere egentligen är, jag hoppas inte att det är Finn för nu fick han och Clarke äntligen ihop det.
Jag gillar verkligen asiat killen som mekar nere på jorden.

Remedy s01x01-03 *säsongsstart*
En läkar serie om en familj där pappa är chef på sjukhuset, mamma är advokat, en syster är läkare och den andra sjuksköterska och det är en evig maktkamp mellan dessa sen familjens svarta får, han hoppades av läkarutbildningen har problem med droger och jobbade senast på en strippklubb men nu får jobba i städet på sjukhuset.

Hart of Dixie s03x17
George och Lemon fantiserar om varandra och det är ju tur det eftersom Zoe tror att hon har en förbannelse och att hon nu måste få ihop George och Lemon igen.
Helt plötsligt duger inte Wade riktigt för att Charles gillar inte sin sons styvpappa, men det ordnade ju upp sig tyvärr, jag trodde det här var ett tecken på att Wade snart är singel.
Annabeth ska gå ut på en date, och det visar sig att hennes date är släkt med han från Finnmore.

1 kommentar:

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...