14 april 2014

Sofie Sarenbrandt - Visning pågår

Familjen Göransson ska sälja sitt hus och morgonen efter de har haft husvisning så hittar sexåriga Astrid sin pappa brutalt mördad i gästrummet. Mordvapnet är taget från familjens kök och och man lyckas inte hitta några tecken på inbrott men dörren i källaren är inte låst.
Är det Astrids mamma som har mördat sin man eller är det någon som kan ha gömt sig efter husvisningen, Astrid säger att en okänd man klappade henne på huvudet under natten men kan man lita på det en sexåring säger? Astrid kan ju ha fantiserat ihop det själv eller fått hjälp av sin mamma.
Det landar på kriminalinspektören Emma Skölds bord att utreda brottet och ju mer hon luskar desto mer pekar allting mot att det är Astrids mamma som är den skyldige.

Spolier varning! 

Det var roligt att få läsa om Emma och hennes familj igen, men hur kan Emma ha så dålig smak när det gäller killar? Nu en som hon inte ens verkar gilla och han verkar vara lika mycket psykopat som Hugo är, i nästa bok hoppas jag att Hugo lyckas nå fram till Emma och informera henne om att han inte alls försökte döda hennes syster.
Jag gillar karaktärerna även om Emma är den jag stör mig mest på och fallet inte var super bra så gillar jag att Sofie tänker utanför boxen när hon skriver sina böcker. 


Betyg 3 av 5
Boken finns att köpas på    Adlibris  CDON

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...