6 april 2014

Tv - Serier [v14]

Arrow s02x18
Thea blev kidnappad av Slade, Roy blir arg på Oliver eftersom han anser att hade han inte varit tvungen göra slut med Thea hade han kunnat vara där och skydda hon.
Felicity var den som stöttade Arrow. Slade berättade för Thea vem hennes riktiga pappa är och att Oliver vet det och inte berättat, sen for han till Laurel och berättade att Oliver är the Arrow.

the 100 s01x03

Jasper överlevde men en av de andra killarna (han som hånglade med Octavia i förra avsnittet) dog istället och en liten tjej dödade Wells för att hans pappa dödade hennes föräldrar.

Chicago PD s01x10
Oj nu fick Kelly och Erin ihop det, det kan ju blir rätt spännande. Och nästa avsnitt tror jag kommer bli sjukt intressant att se.

Twisted  s01x16-19  *säsongsavslutning*
Jo fick veta saker av Charlie som Danny ska ha sagt och då blev Jo arg på Danny. Lacey blev förbannad över att Danny hade så stora hemligheter med Jo så de gjorde slut.
Tillslut fick Jo veta hur knäpp Charlie är, Danny angav sig själv till polisen.
Whitney och Lacey kysstes men Lacey insåg att hon fortfarande bara tänker på Danny.
Det var verkligen Dannys mammas pojkvän som hade flyttat på kroppen och Charlie kidnappar Jo och berättar då att Dannys tant Tara var hans mamma men så var det inte heller för han var i grund och botten adopterad och är Jos syster.
Kul för Jo att ha hånglat med sin bror och sen bli kidnappad av han och han står och håller en kniv mot hennes hals.1 kommentar:

  1. Det där att Charlie är hennes bror har jag haft på känn ända sedan det började pratas om bortadoptionen. Men gillar verkligen serien, hoppas den får fortsätta.

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...