27 mars 2014

Teen wolf s03x24 *säsongsavslutning*


Oj vad många som blev slaktade när onda Stiles och de svartklädda maskerade männen for på sjukhuset, veterinärstationen och på polisstationen, och är på massa andra platser samtidigt.
Isaac och Mr Argent kom på att Allison hade insett hur man ska döda de där svartklädda, med silverpilar och hon dödade en så nu har de fyra kvar att lyckas döda. 

Stiles är villig att ta sitt liv för att alla han älskar ska överleva men han slapp göra det och nästan alla överlevde förutom då Allison och ena tvillingen.

Scotts pappa ska åka igen och tycker att Scotts mamma ska berätta det för Scott, men vi får väll se hur det blir på den punkten han kanske bestämmer sig för att stanna trots allt.
Allison dog ju i förra avsnitt och jag tyckte det var värst för att jag ville se henne med Isaac men tydligen så ska inte Isaac vara med i nästa säsong utan skådespelaren vill göra annat men han ville inte bli dödad utifall att han skulle komma tillbaka till serien. 


1 kommentar:

  1. Isaac är den jag kommer sakna mest i nästa omgång. Tur att Stiles fortfarande är mänsklig också, hoppades verkligen på att han inte skulle behöva bli biten.

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...