26 mars 2014

Linwood Barclay - Utan ett ord

14 åriga Cynthia var ute och festade och hennes föräldrar blir inte så glada men nästa morgon när Cynthia kliver upp så förväntar hon sig att få en utskällning men det är ingen hemma. Hennes mamma, pappa och storebror är försvunna.

Nu har det gått 25 år sedan Cynthias familj försvann och hon har skapat sig en egen familj men Cynthia är väldigt överbeskyddande om sin dotter men i ett sista försöka att få veta vad som hände hennes familj så deltar hon i ett tv program. Men det ger inga ledtrådar men en dag ringer telefonen och en man säger att hennes familj förlåter henne.
Detta ger Cynthia kraft till att fortsätta leta men det hon så småningom börjar få veta kanske hade varit bättre om hon hade sluppit få veta.


En riktigt spännande bok med ett slut som jag inte alls hade väntat mig och jag älskar de där oväntade sluten. För man sitter ju och klurar på hur man tror en bok kommer sluta och hinner ändra sig efter hur boken går.
Betyg 4 av 5
1 kommentar:

  1. Hoppas du planera att läsa författarens andra böcker med. De är riktigt bra!!

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...