9 februari 2014

Tv - Serier [v6]

the Following s02x03
Joe dödade ju presenten i förra avsnittet, och nu planerar han väll att lämna de han bor med när hon helt plötsligt försöker skjuta han i ryggen men så klart är ju pistolen tom.
Och då dödar hennes dotter henne med en kniv, för att hon så gärna ville vara med Joe.
Emma får veta att Joe lever, Fbi går in där Emma bor och dödar hennes Joe anhängar grupp.

Ryan kommer på att Lilly(hon som överlevde tunnelbane attacken) ljuger och hon skyndar sig att förklä sig för att fly och får sedan förklä sig igen, hon är ruggigt bra på den biten.
Hon var ute efter att komma Ryan nära för att hjälpa Joe och hon flydde med tvillingarna, Emma och hon andra tjejen.

the Fosters s01x13-14
Brandon får inte träffa Callie, han fick till och med besöksförbud. Sen tjuvträffas Callie och Brandon och hon åker nästan dit om det inte vore för tjejen som gett hon stryk tidigare.
Jesus har börjat brottning och där träffade han Emma sen råkar han träffa henne när han är ute och springer på stranden och där hade vi genast ett ship som jag tror kommer ske i framtiden.
Marianas kompis är verkligen hemsk, med en sådan vänn behöver man inga ovänner. Mariana har dock två killar som verkar vara intresserade av henne. Men som hämnd blir hon avstängd från skolan.
Steph and Lena har tänkt adoptera Jude, men Callie har ansökt om att få eget boende nu när hon är 16år men vi får se hur det kommer bli.

Chicago PD s01x05

Studenter som smugglar knark via kondomer i magen,(Jag förstår inte hur man kan vara så desperat)
Erin har det inte lätt, Voight som är överbeskyddande och samtidigt försöker hon vara barnvakt åt hans son som är en otacksam snorunge.

Den här serien blir bara bättre och bättre och det är så många karaktärer som jag gillar.
Bland annat de två ny examinerade som är så snälla med folk och faktisk får tillbaka samma godhet och de sätter verkligen folk på plats.

Switched at Birth s03x04
Ty gör ÄNTLIGEN ett försök till att höra av sig till Bay, då får Bay veta att Emmett har en ny flickvän, Mandy, som han har mött online men vet inte om han träffat hon i verkligheten.
Och då går Bay och kysser Emmett och blir super ledsen för att han inte vill vara otrogen IGEN.
John och Kathryn glider längre och längre ifrån varandra och har mycket hämnd grejer mot varandra.
Daphne har då verkligen alltid pojkar springandes efter henne, så vi får se nu vem hon kommer börja dejta eller om det kommer bli ett triangeldrama.
Regina får veta att Angelo helt plötsligt inte har så mycket pengar, så nu får vi se hur det här kommer utvecklas. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...