10 februari 2014

Bokrea - förberedelser

Jag antar att de flesta som har tänkt fynda böcker på bokrean förbereder sig genom att kolla upp vilka böcker de har tänkt köpa och om man ska på flera affärer så kan priset på samma bok skilja rätt mycket. Hur förbereder ni er?

Nu har äntligen man börjat få ta del av lite info om förhandsbokningar och vilka böcker som kommer finnas på åretsbokrea. Dock lite besviken att inte fler har gått ut med informationen ÄN men det kanske kommer under veckan, får väll uppdatera det här inlägget längre fram.
Jag har hunnit se några guldkorn som jag har tänkt köpa, har ni hittat någonting?Adlibris
Akademibokhandel
Bokia
Bokus
Cdon
Coop
Ica maxi
Ica kvantum

5 kommentarer:

 1. Jag trodde att det skulle mailas och slå ner som en bomb att bokrean börjat. Men det är ganska lungt än så länge. Vad har du hittat för böcker? Jag har inte hittat något, än.

  SvaraRadera
 2. Jag gjorde precis ett inlägg med några reaböcker jag såg på Icas rea som jag vill ha :)

  SvaraRadera
 3. Jo, ett par stycken har jag allt hittat!

  SvaraRadera
 4. på Ica förbeställde jag tre böcker hos idag :) Adlibris tyckte jag inte hade något alls som lockade mig. på Bokus har jag hittar några som jag ska klicka hem, men ska försöka hämna mig lite :)

  SvaraRadera
 5. Här har du cdons rea, du kanske redan sett den, men tänkte om du inte har det :)

  http://cdon.se/bokrea/

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...