29 december 2013

Jamie Mcguire - Walking disaster

Del två? Eller den omvända versionen om Abby & Travis.
I den här boken får vi ta del om vad som hände Abby och Travis men ur Travis synvinkel, så vi får ta del av hans tankar i olika situationer. 

Jag gillade första boken som jag läste på svenska Underbara helvete(Beautiful disaster) så ville verkligen läsa den här och när jag inte vet om den kommer bli översatt så läste jag den på engelska och plöjde den. 

Den är lätt läst och jag gillar att få veta bådas tankar i en relation och att få förklarat mer varför Travis gjorde som han gjorde men jag blev lika förbannad på Abby i den här boken som i förra.

Spoiler varning! 

Ni vet när Abby har gjort slut och Travis är helt förtvivlad och när han sen försöker gå vidare så blir Abby jätte sur fast hon sagt åt Travis att det inte kommer bli dom igen och hon själv dejtar andra killar. Snacka om en tjej som vill äta kakan och ha den kvar. 
Jag längtar tills fortsättningen kommer ut, för jag vill verkligen veta hur det gick sen och vad som hände sen, även hur det gick med America och Shepley. 
Betyg 4 av 5

Boken finns att köpas på   Adlibris   Bokus   CDON  

3 kommentarer:

  1. Åh denna vill jag med läsa då jag verkligen älskade första boken.

    SvaraRadera
  2. Bara så du vet kommer det ut en serie

    SvaraRadera

Unni Lindell - Djävulskyssen

  Cato Isaksen #9 Titel och Omslag Handling  Vivian Glenne är trettiosex år, har tre barn och sambo. Hon bor i radhus och jobbar med tvätten...