22 augusti 2022

Anna Todd - För evigt

 

After #4

Titel & Omslag
Sjukt tråkigt omslag måste jag säga. Och de borde ha haft en annan titel... 

Handling
De har inte haft det lätt. Men allt som har drabbat dem har gjort deras kärlek och förhållande starkare och starkare. Ytterligare hemligheter kring Hardin leder till att hans fasad börjar spricka. Och när Tessa upplever en förlust tycks de glida ifrån varandra. 

När allt kommer omkring kanske de är mer lika än vad de någonsin trott. Tessa är inte lika oskyldig som när de först träffades. Hon känner Hardin bättre än någon annan och han behöver henne mer än någonsin. Men ju mer hon lär känna honom och får veta om honom desto mörkare framstår han. Orkar hon kämpa för honom och deras kärlek en gång till? 

Mina åsikter
Jag blev lite besviken över den här boken. Tessa och Hardin fortsätter bråka fram och tillbaka med undantag att nu är det mest Hardin som svansar efter Tessa, han är villig att göra vad som helst för henne men Tessa har verkligen ändrats under dessa böcker, på gott och ont.

Hardin har funnit orsaken till att skärpa till sig, ta tag i sitt liv och göra någonting åt det! Samtidigt som han trånar efter en tjej som han knappt kan få... Alltså jag gillar inte slutet, det hoppas några månader för att hoppas några år, vi får se glimtar av deras liv och kastas framåt igen. 

Tiden innan, det har tagit 3.5 bok att utspela sig under några månader för att på några sidor hoppa LÅNGT fram i tiden. Den här boken var helt klart seriens svagaste kort och jag vet att fler tycker så. Det här kanske var en story som hade varit bäst om den hade stannat som 1 bok. 

Spoiler varning!! 
Titeln är ju på tok för avslöjande! 
Hur troligt är det att de ska inte ha ett förhållande men när de ses ska de ha sex och sen inte träffas på flera månader igen och sen i slutändan ska de leva lyckliga i alla sina dagar. 

Varför blev Tessa så avståndstagande och sur på Hardin efter hon hittade sin pappa, det är ju inte hans fel. Att hon mest troligt inte kan få barn är däremot en jätte grej, men även det löste sig ju som ett mirakel. 
 

Betyg 3 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...