22 september 2019

Anna Jansson - Inte ens det förflutna

Maria Wern #9

Titel & Omslag
Ett omslag som precis med tidigare delar så syns det att böckerna hör ihop.

Handling
Döden skriver en inbjudan.
Sju kvinnor reser till Gotska Sandön på ett rehabiliteringsläger för försäkringskassans regi.
En av dem är kriminalinspektör Maria Wern, försedd med falsk identitet för att skyddas inför en rättgång där hon kallats som vittne. Men det blåser upp till storm på ön och elektriciteten slås ut.
En av de sju kvinnorna hittas död, en annan försvinner. Snart inser Maria Wern att de alla är omfattade av en djävulsk plan.

Mina åsikter
Äntligen kom det en riktigt spännande Maria Wern bok. I den här boken händer det MASSOR, Maria gömmer sig för att inte hon eller hennes familj ska råka illa ut, och samtidigt så är Per Arvidsson tillbaka men han råkar ut för egna problem och den här boken slutar i en jätte cliffhanger så jag måste kasta mig över nästa bok med en gång.

Spoilervarning!!
Helt plötsligt är jag så less på allting med Maria och Per så jag känner bara att de måste få ihop det så böckerna kan fokusera på annat. Men nu är ju Per gift och har två barn, men då får de minsann ihop det sen håller båda två på att dö för att sen avslutas boken och lämnar oss med massor av frågor.

Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på  Adlibris  Bokus  Cdon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...