28 februari 2019

Helgfrågan v9


Torsdag, imorgon sista dagen innan dottern får sportlov, det ska bli så mysigt att få ha henne hemma en vecka. Senaste dagarna har vi haft flera plusgrader här uppe i norr så nu har man fått vittring på våren, dock gissar jag att i mars kommer det bli kallare och komma en del snö, jag skulle dock föredra om det blev vår nu.

Mia undrar Varför vi tror att många slutat blogga.
Jag tror att det handlar om att bloggar överlag har blivit mindre attraktiva, det är enklare med instagram och det är det som är inne just nu. Jag bloggar för min egen skull, ha koll på vad jag har läst och inte, gå in och läsa mina recensioner för att påminna mig om vad jag tyckte om en bok och för att se vilka böcker jag har. (Innan köpte jag massa dubbletter i tid och otid)Uppdatering om min sjuka hund:
Var till veterinären i måndags, allting ser jätte bra ut så vi tog bort alla mediciner förutom kortison som han ska äta 20 dagar till och sedan återbesök om en månad och hon tror att han kommer bli fullt frisk. Ingen glaukom (grönstarr) utan mest troligt en väldigt aggressiv inflammation som slog sig ner i hela ögat.  Så vi har haft så tur och hoppas nu slippa några bakslag och att ögat kan bli helt friskt igen.

14 kommentarer:

 1. Ja så är det säkert inte lika poppis längre.

  SvaraRadera
 2. instagram enklare...? Det är ju mesta bara foton...

  SvaraRadera
 3. Men VARFÖR har bloggandet blivit mindre attraktivt??? Är det verkligen enklare med Insta? (jag måste kanske aktivera mitt konto där och se hur det funkar, egentligen)

  SvaraRadera
 4. Jag har inte förstått grejen med instagram, bloggar är mycket roligare tycker jag ;)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker också att bloggen fyller en funktion för min egen skull, just med detta att hålla reda på vilka böcker jag köpt och vilka jag läst.

  SvaraRadera
 6. min blogg är min läsdagbok. så enkelt är det

  SvaraRadera
 7. Jag både bloggar och instagrammar. För längre texter är bloggen utmärkt och Instagram blir ett litet fönster in/ut.

  SvaraRadera
 8. Håller tummarna för att vovven blir helt bra!

  SvaraRadera
 9. För mig är också bloggandet en hel del för att själv kunna hålla reda och gå tillbaka. Som en slags läsdagbok.

  SvaraRadera
 10. Trevlig att höra att hunden verkar repa sig!

  SvaraRadera
 11. Bloggandet är något extra på det sättet att man får en dagbok där man kan söka. Flödet på instagram och på twitter tycker jag gör att man missar intressanta inlägg.

  SvaraRadera
 12. Det är väl skönt att det inte är grönstarr. Hoppas att det blir bättre.

  Jag bloggar nog mest för mig tror jag. Om ingen läser är det inte något jag lider av. Om någon gör det är det bara kul.

  SvaraRadera
 13. Åh så bra att det är på bättringsvägen med hunden! Är så förfärligt oroligt när en hund är sjuk, jag vet. Har f.ö. aldrig varit så trendmedveten om vad som är inne eller ej, så fortsätter med bokbloggandet. ;)

  SvaraRadera
 14. När det gäller recensioner är jag faktiskt ganska förvånad över att så många recenserar på Instagram, där kan man ju inte jobba med texten på samma sätt som på en blogg. Alltid tråkigt när ens hud/katt/husdjur blir sjuk. Hoppas det allt ordnar sig nu.

  SvaraRadera

Ingelin Angerborn - Fyr 137

  Mabel trilogin #3 Titel & Omslag Ett väldigt snyggt och jätte passande omslag och titeln passar helt perfekt ihop med handlingen. Hand...