13 oktober 2018

Helgfrågan v. 41


Nu var det länge sedan jag var med på Helgfrågan, men det har varit så mycket annat på helgerna så det ramlade mellan stolarna för jag gillar verkligen helgfrågan men ibland finns det inte tid till allting man vill göra och den här gången var det bloggen och att läsa andras bloggar som blev bortprioriterat.

Men Mia undrar i alla fall den här helgen Hur vi tänker kring instagram, gör vi reklam för våran blogg där, lägger upp recensioner osv?
Jag lägger upp hela mina recensioner på min blogg, de böcker jag verkligen gillar får små recensioner på instagram. Men jag är rätt dålig på att göra reklam för min blogg förutom att länken finns på instagramsidan.

Bonusfråga: Har du något mysigt hösttips?

Hösten, då börjar man tända ljus, kanske ha doftljus eller olja, vi tänder en brasa i kaminen och istället för att tända massor av lampor har vi bara mysbelysning. Det brukar även börja klia i fingrarna efter att få göra om här hemma så antingen tapetserar vi om eller så byter vi ut någon möbel till någonting som känns mer praktiskt/snyggare. (Oftast mer praktiskt när man vill rymma många böcker...)

5 kommentarer:

 1. svårt att läsa vid mysbelysning... somnar vid strömavbrott :)

  SvaraRadera
 2. Lusten att möblera om (ofta inbegripet med att få rum med fler böcker) kommer helt klart också på hösten. :)

  SvaraRadera
 3. Jag skulle så gärna vilja ha en kamin.Det är mysigt.

  SvaraRadera
 4. jo, lättare ett bära tunga böcker i min lilla iPad, men läser helst hemma.

  SvaraRadera
 5. Doftljus är för himla mysigt, speciellt vanilj.

  SvaraRadera

Arne Dahl - Inland

  Sam Berger Molly Blom #2 Titel & Omslag Jag förstår inte vitsen med omslaget, varför suddigt? Kan man inte få en bild på en skarp buss...