4 maj 2018

the Sinner


Säsong 1 (2017) - 8 avsnitt (finns på svtplay)
Säsong 2 är ingenting man vet om det kommer bli ännu, tv serien är baserade på boken the Sinner av Petra Hammesfahr som är en fristående bok.
Genre  Drama Mystery Thriller
Betyg IMDB 8.0
Skådespelare Jessica Biel, Bill Pullman, Christopher Abbott

Handling
Hemmafrun och småbarnsmamman Cora Tannetti är på stranden med sin man och deras son när hon helt plötsligt utan någon som helst förvarning kastar sig över en man i ett annat sällskap och hugger han sju gånger med fruktkniven hon håller i handen. Det finns många vittnen till händelsen och Cora erkänner sig skyldig till dådet men ingen verkar förstå varför det hände och poliskommissarie Harry Ambrose som får utredningen på sitt bord vill verkligen förstå varför Cora gjorde som hon gjorde.

Mina åsikter
Ännu en serie som jag fastnar i direkt på första avsnittet och sen bara plöjer för jag vill verkligen veta varför Cora gjorde som hon gjorde, vad har hon egentligen varit med om och hur kommer allting bli. Det negativa är att det är lite väl mycket sex i den här serien, det tillför ingenting till handlingen.

Spoiler
Fy vilken hemsk uppväxt Cora har haft, vilken hemsk familj. Det ska bli väldigt spännande med en säsong 2 där man kanske får veta ännu mer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unni Lindell - Drönaren

  Cato Isaksen #12 Titel & Omslag Den här titeln passar så bra och omslaget är riktigt snyggt.  Handling  Drönaren svävar fram över  gra...