12 mars 2018

Mons Kallentoft - Bödelskyssen

Malin Fors #11 (#2 om de fem sinnena)
Titel & Omslag
Omslaget har med boken att göra mer vill jag inte säga, så även titeln - Bödelskyssen, när mördaren spelar roll som bödel.

Handling
En ung flicka blir utsatt för sexuella trakasserier på sociala medier efter en fest. Ett plan kapas på Linköpings flygplats. En tonåring hittas mördad i en bilpress. Och det är bara början på den mest djävulska vår som Linköping har upplevt.

Kriminalinspektör Malin Fors är tillbaka i Sverige efter en uppslitande tid som sambandsofficer i metropolen Bangkok. Hon har lyckats hålla sig nykter, men är rastlös och behöver ett komplicerat fall för att hålla begäret efter alkohol stången. Men kommer hon att kunna stoppa mördaren innan fler unga får sätta livet till? Jakten utvecklas snabbt till en förtvivlad kamp mot klockan.

Mina åsikter
Jag gillade inte förra boken och kände efter att jag hade läst den att jag har gett den här serien nog många chanser men så kom det ut recensioner på olika bokbloggar och de tyckte den här boken var bra så då kunde jag inte hålla mig.

Malin Fors är äntligen nykter igen, vilket är riktigt bra men jag förstår ändå inte hur hon kan fortsätta vara polis efter att ha varit full och bakis på jobbet så många gånger. Men det är lättare för henne då också att se genom fingrarna när någon annan gör fel val. Jag gillar de böcker där Zeke får ta lite mer plats och jag tycker han får lite väl lite plats.

Storyn i den här boken är väldigt intressant men jag vet inte riktigt om jag köper hur allting blir ihop flätat på slutet, det känns inte trovärdigt och många karaktärer som dör i den här boken är svåra att känna sympati för när de gjort väldigt dumma saker och andra ser genom fingrarna och förvarar det.
Betyg 3 av 5
boken finns att köpas på  adlibris  bokus  cdon

1 kommentar:

  1. Link exchange is nothing else except it is only
    placing the other person's blog link on your page at proper place
    and other person will also do same in support of you.

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...