20 december 2017

Veckans topplista v. 51 – Önskelista

Onsdag idag, den 20e så det är snart julafton. Finns det böcker på era önskelistor? I veckans topplista undrar Johanna vilka böcker eller bokrelaterade saker som står på våra önskelistor.

Ja det finns några böcker på min önskelista (Men jag vet att jag inte kommer få någon för det är så svårt för min familj att lyckas köpa böcker åt mig) ska strax berätta vilka, innan det så önskar jag mig även en ny läslampa, den modellen man fäster på boken, jag har haft en men den lyckades 2åriga sonen gömma så bra att jag inte lyckas hitta den. Men här kommer en lista på vilka böcker jag önskar mig just nu.

Kristina  Ohlsson - Syndafloder
Mats Strandberg - Hemmet
Daniel Cole  - Trasdockan
Rebecka Edgren Alden -  Och blomstern dö
Mons Kallentoft - Bödelnskyss
Claire Douglas - Systrarna

Men även om jag inte kommer få några böcker på julafton så kommer jag få en riktigt bra jul, jag har redan fått några av mina julklappar (min sambo klarar inte av att hålla sig, så jag får julklapparna direkt de dyker upp) Och här kommer en bild på en av mina julklappar...3 kommentarer:

Jussi Adler-Olsen - Natriumklorid

  Avdelning Q #9 Titel & Omslag Inte ett så där jätte intressant omslag och titeln? Ja jo den har med handlingen att göra men känns inte...