27 november 2017

Nora Roberts - Från denna dag

Titel & Omslag
Varken titeln eller omslaget säger egentligen speciellt mycket om handlingen i boken, men synd däremot att det är en feelgood bok. Det omslaget jag har är det här ovan, det nya sätter jag in längst ner i mitt inlägg, det är störigt när man byter omslag för då kan man tro det är en bok man inte har läst.

Handling
Efter en uppslitande separation lever Hester Wallace bara för jobbet och den nioårige sonen Radley. En ny man finns inte ens på kartan, men hur värjer man sig när sonen lierar sig med mannen ett par trappor ner? Grannen Mitch Dampsey är en serietecknare med barnasinnet kvar - en helt oemotståndlig person för en faderlös pojke..och för hans mamma. Hester vill så gärna visa vad hon känner för Mitch, men hon kan inte - vågar inte. Tänk om hon raserar den trygga tillvaro hon har kämpat för att bygga upp åt sig och sin son. Någon har en gång sagt att man måste våga för att vinna, men räcker hennes mot till för att skapa en lycklig framtid?

Mina åsikter
Det här är en väldigt typisk Nora Roberts bok, när man behöver något lättläst där man inte behöver tänka så mycket är dessa böcker klockrena att läsa. Karaktärerna i den här boken var väldigt lätta att tycka om, det var inte så mycket överdrift åt något håll utan en mamma som är osäker på att släppa in någon ny i sitt liv efter att sonens biologiska pappa lämnat dem.
Betyg 3 av 5
boken finns att köpas  adlibris  bokus  cdon  harpercollinsInga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September 2022]

  Rec.ex Bokrea beställning :)  Rec.ex Överraskningsböcker Rec.ex:  3 Överraskningar:   2 Köpt/Fått : 3 Rensat bort:   196  (Lästa)   119 (O...