17 augusti 2017

Helgfrågan v.33

Det känns som om jag har väntat hela dagen på att Helgfrågan skulle komma ut och nu missade jag nästan att den hade kommit för att jag hade tänkt gå och läsa i sängen och inte sitta vid datorn någonting ikväll. I helgen är frågan Vad tycker du om ljudböcker?
Jag skulle älska att lyssna på ljudböcker när jag fixar här hemma och när jag är ute i trädgården, och på promenader osv, men min mp3 spelare har super dåligt ljud så man hör ingenting om det inte är knäpptyst runt en, dessutom behöver jag ha fokus på min 2åring så han inte river huset eller smiter, men när han blir lite äldre så lär det bli mer lyssnande. På loppis har jag köpt två ljudböcker med skivor för att prova lyssna i bilen, jag kör ju dock så sällan bil och oftast kör jag fel bil (vi har två och ljudboken är i min bil men när jag ska iväg med hundarna tar jag sambons bil som är större)

Bonsfråga: vad jobbar du med?

Just nu är jag mammaledig, och eftersom vi inte får ihop att båda vi ska jobba skift utan att ha barnen på dagis,kvällis och nattis så har jag varit hemma. Sambon har fast jobb och jag springvickade innan vårat äldsta barn föddes, men när jag kommer börja jobba igen så hoppas jag att kunna återvända till akut psykiatrin där jag trivdes så fantastiskt bra.

15 kommentarer:

 1. Jag tycker det går lättare att städa med en ljudbok i öronen. Nu har jag inga småbarn längre men kanske kommer barnbarnen snart(hoppas).

  SvaraRadera
 2. Jag önskar att jag kunde lyssna på ljudböcker, men än är det inte något som jag fastnat för.

  SvaraRadera
 3. Det är inte helt lätt att lyssna när man har ett barn i sin närhet. Mitt lyssnande har ökat med sonens ålder. För mig gjorde det också mycket när jag gick över till Storytel och kunde lyssna via telefonen.
  Jag hoppas att det löser sig snart med jobb och få till pusslet med alla tider.

  SvaraRadera
 4. Kanske inte helt lätt att kunna lyssna när man har småbarn att ta hand om :)

  SvaraRadera
 5. körde med mp3, hade radio i den, ska leta fram...

  SvaraRadera
 6. jag får inte till det med ljudböcker

  SvaraRadera
 7. Roligt att höra lite mer om alla bokbloggare. ;)

  SvaraRadera
 8. Måste vara enormt intressant att jobba inom psykiatrin.

  SvaraRadera
 9. Jag är nog lite avundsjuk på alla som kan få det där med ljudböcker att funka.

  SvaraRadera
 10. Låter som du har mycket intressant jobb att återvända =)

  SvaraRadera
 11. Det där med yrkesfrågan var kul tycker jag. Bokbloggare är en brokig samling med ett stort gemensamt intresse.

  SvaraRadera
 12. kombinationen lyssna på ljudbok och liten tvååring kan ju inte vara speciellt lyckad. jag lyssnar någon gång då och då på ljudböcker men läser vanliga böcker mycket mera

  SvaraRadera
 13. Ja, när barnen var små hade jag väldigt sällan hörlurar på. Har fortfarande svårt att ha det på kvällen i sängen, tror jag ska missa något (och barnen är 15 och 17...)

  SvaraRadera
 14. Ja det kan ju hända att du behöver lyssna på barnet.. fast mest händer väl när det blir tyst!

  SvaraRadera
 15. Du kan säkert lyssna i mobilen!!! Min MP3-spelare har aldrig funkat ...

  SvaraRadera

Arne Dahl - Inland

  Sam Berger Molly Blom #2 Titel & Omslag Jag förstår inte vitsen med omslaget, varför suddigt? Kan man inte få en bild på en skarp buss...