3 augusti 2017

Helgfrågan v. 31

Jag är precis som Mia jätte avis på de som är på Gotland på Crimetime-Gotland, men man hinner inte allting och jag spenderar de här underbara sommardagarna med mina barn och i helgen är det agilitytävling igen, bo borta i stuga och mysa med en av mina bästa kompisar. Mias fråga den här helgen är Finns det någon bok du har sett på någon blogg/instagram på senaste som du har blivit nyfiken på?
Jag blir ofta nyfiken på jätte många böcker men de här är jag nyfiken på och har inte här hemma men skulle bli glad om de hittade hem till mig ;) 
Daniel Cole - Trasdockan
Lina Bengtsdotter - Annabelle
Amy Gentry - Andras döttrar
Rebecka Edgren Alden - Och blomstren dö

Bonusfråga: Har du någon ägodel som du håller extra kär? Jag är inte så mycket för materiella ting, familjen och mina vänner är det viktigaste jag har, däremot enligt lag räknas mina hundar som ägodelar så svaret är självklart de. Men om man ska ha en grej och bara en grej så är det nog min bil.

11 kommentarer:

  1. Annabelle är jag också nyfiken på. ;)

    SvaraRadera
  2. Amy Gentry Andras döttrar har jag läst, den var bra men inte så spännande som man trodde.

    SvaraRadera
  3. Den där Annabelle verkar vara en dam som tränger sig på .... :-D

    SvaraRadera
  4. Ja, alla fyra där vill jag också ha :)

    SvaraRadera
  5. Har just läst Annabelle och Och blomstren dö och de är bra!

    SvaraRadera
  6. Andras döttrar blev jag också nyfiken på först, men vad jag förstår skall historien visst ha inspirerats av ett otäckt verkligt kidnappningsfall med övergrepp och våld inblandat. Drar mig lite för att läsa om sådant.

    SvaraRadera
  7. Det är sant, bilen är en kär ägodel för mig också. Framför allt för att jag inte skulle klara mig utan den här ute på landet. Annabelle är väldigt bra, övriga har jag inte läst. Lycka till i helgen!

    SvaraRadera
  8. Självklart är vänner och familj och husdjur viktigast <3

    SvaraRadera
  9. Ja, många böcker gör mig nyfiken också.

    SvaraRadera
  10. Annabelle verkar många vara väldigt intresserade av. en bil är verkligen bra att ha

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...