31 augusti 2017

Dan Nilsson - Jag följer dig

Niklas Lund #2
Handling
Någon har stulit Niklas Lunds identitet på nätet, snart förstår Niklas att det är en person som känner honom och som vill få tillträde till hans verksamhet som privatspanare på nätet, men till vilket syfte?
Den första ledtråden får han när en kvinna blir mördad i Niklas gamla hemstad Eslöv, det visar sig att mordoffret har koppling till IT-koncernen som hans pappa startade en gång i tiden. För att förstå mördarens motiv måste Niklas lära känna sin numera döda pappa och hans företag på nytt - men också konfronteras med sitt egna förflutna.

Mina åsikter
Jag hade ingen som helst aning om att det här var del två i en serie,men som tur var så gjorde det ingenting utan boken var ändå lätt att komma in i och jag hade flera karaktärer jag gillade och inte gillade alls. Jag gillar Niklas även om han för tillfället faktiskt sitter i fängelse och alltså tekniskt sett hör till de onda, detta eftersom han gillar att lösa fall och cirkulerar då på nätet på vissa forum där andra likasinnade finns, men detta är så klart inte populärt bland poliserna. Jag vill helt klart läsa mer om Niklas Lund och vad han kan hitta på, måste nog även försöka få tag i första boken.
Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på  adlibris  bokus  cdon

1 kommentar:

I min brevlåda [November 2021]

2 överrasknings rec.ex 12 köpta böcker, 1 läst Från toppen, Rec.ex (läst), Överraskning, 3 köpta på röda korset Rec.ex:   1 Överraskning:   ...