9 juni 2017

Bokbloggsjerka 9 – 12 maj

Fredag, jerkan kom inte i morse utan nu på eftermiddagen så jag drog iväg och hade tänkt få lite lästid hos mina föräldrar (när vi kan vara flera som ser efter mitt yngsta barn..) men då var det rätt kyligt ute så det blev inte så mycket läst som jag hade hoppats på, men lunch i trevligt sällskap i alla fall. Men Jerka var det ju vi skulle skriva om och idag undrar Annika om vårat tidigaste eller starkaste bokminne.

Jag kommer precis som Annika ihåg när man var på biblioteket med skolan, jag lånade och läste mycket redan då. Jag läste mycket blandat och böcker har alltid varit ett sätt för mina föräldrar att ge mig någonting att göra när vi varit på fotbolls-och hockeycuper, jag såg nog inte många matcher jag satt mest med näsan i en bok och jag har inget minne av att det var tråkigt att följa med heller!

13 kommentarer:

 1. Det var ett bra sätt att sysselsätta dig.

  SvaraRadera
 2. trevligt när föräldrarna förser en med böcker

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där. Vi skulle åka skridskor. Jag avskydde det. Satt på en spark och läste ...

  SvaraRadera
 4. Jag kommer inte alls ihåg biblioteket, men det måste ju funnits ett.

  SvaraRadera
 5. en bok måste alltid finnas med. en vet ju aldrig när den kan komma till pass

  SvaraRadera
 6. Låter som härliga minnen! Bibliotek är guldgruvor. :)

  SvaraRadera
 7. Vilken bra lösning på att ge dig något att göra samtidigt som du ändå följde med :) Bra sätt att lära sig att koncentrera sig och avskärma sig från omgivningen också, det brukar vara ganska mycket ljud och saker som händer på fotbolls- och hockeycuper.

  SvaraRadera
 8. Jo, det där är ett minne för mig också, att man var med skolan till biblioteket, förutom alla andra besök dit därutöver. Lånade troligen massor av böcker som barn, tagit upp det igen nu under senare år. Gillar verkligen det här med att vi har tillgång till såna fina bibliotek. :)

  SvaraRadera
 9. Jag har också hängt mycket i skolbibliotek under barndomen!

  SvaraRadera
 10. Man har aldrig tråkigt när en bok är med :)

  SvaraRadera
 11. Praktiskt när man kan vara med fysiskt och någon helt annanstans i tankarna. (Själv är jag suveränt ointresserad av sport, så det där skulle nog varit enda sättet att få med mig på något sådant...)

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...