30 juni 2017

Bokbloggsjerka 30 juni – 3 juli

Fredag, semester, solenlyser och hela helgen är fullproppad av planer! Men fredag innebär ju även Jerkan och den här helgen undrar Annika Vem vi tycker är Sveriges största författare just nu eller genom tiderna? 

Välja 1? Totalt omöjligt, jag har massa favoriter bland de svenska författarna!!

Emelie Schepp, Mons Kallentoft, Markus Lutteman, Pernilla Ericsson, Mats Ahlstedt, Ninni Schulman, Stefan Ahnhem, Gabriella Ullberg Westin, Cecilia Lindblad, Dag Öhrlund, Jakob Mjöbring, Cilla & Rolf Börjlind osv Ni ser jag har massor av svenska favorit författare men störst genom tiderna? Det är ingen tvekan om vem som är drottningen på den tronen!

Astrid Lindgren

11 kommentarer:

 1. Astrid Lindgren har verkligen skrivit många älskade barnböcker! Vad vore barndomen utan Astrid Lindgren liksom.

  SvaraRadera
 2. Att Astrid var en stjärna som fortsätter lysa kan vi vara helt överens om!

  SvaraRadera
 3. många författare jag inte läst eller känner till

  SvaraRadera
 4. Solen har lyst med sin frånvaro i flera dagar, men idag visar den sig från sin bästa sida - hoppas på att det fortsätter så resten av semestern. Astrid är fantastisk. Hoppas du får en skön semester! :)

  SvaraRadera
 5. Ja Astrid Lindgren var allt något alldeles extra.

  SvaraRadera
 6. Jag hade också många favoriter

  SvaraRadera
 7. Astrid Lindgren fick också bli mitt val. :)
  Men visst kan favoriterna vara många!

  SvaraRadera
 8. Med risk för att bli lynchad så vill jag säga att jag inte alls håller med om Astrid Lindgren. Visst, en fantasifull barnboksförfattare, men Sveriges största författare genom tiderna? Jag tycker nog att det krävs mer än att skriva om kurrekurredutter.

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...