5 januari 2017

Goodreads, bok på svenska

Jag försöker mig ju på att använda Goodreads nu, har som mest bara gjort ett konto tidigare men nu i år tänkte jag ge det en seriös chans. Men nu dök ju problemet upp med en svenskbok som inte finns med där, hur gör ni då? Någon som kanske vill hjälpa mig?
Det gäller i alla fall serien av Jakom Mjöbring böckerna heter Köld och Snö.

6 kommentarer:

 1. Åh, har också behövt lägga till böcker förut! Men hur tusan gjorde man? Haha. Den här sidan förklarade dock bra, om du vill göra själv: http://www.wikihow.com/Add-a-New-Book-to-the-Goodreads-Database. Där finns också en länk där du kommer direkt till "skapa en ny bok"-sidan. (Där får man fylla i ISBN, serie, författare, format, antal sidor, utgivningsår m.m.) Skulle eventuellt kunna göra det, men tror det är enklare att få fram rätt information om man faktiskt har boken bredvid sig. Om du nu har de hemma :)

  Hoppas att det var till någon hjälp! kram

  SvaraRadera
 2. När det man söker inte finns, klicka på texten "Manually add a book" högst upp till höger och fyll i uppgifter. Lycka till! :)

  SvaraRadera
 3. Det är inte denna du menar? https://www.goodreads.com/book/show/32816425-k-ld?from_search=true

  SvaraRadera
 4. Köld finns, i alla fall som inbunden. Jag brukar använda den som finns om det inte skiljer för många sidor :) Snö finns inte, men om jag får ISBN så kan jag lägga in den.

  SvaraRadera
 5. Du kan själv lägga in en bok som inte finns manuellt på Goodreads. Finns inte en bok där så lägger jag själv in den, klipper och klistrar tex från Adlibris. Jag söker först på den utgåvans ISBN nummer, finns den inte så dyker det upp en knapp "add bokk manualy" och då kan du lägga in den själv :) Hojta till om jag är för otydlig så ska jag se om jag kan beskriva steg för steg :)

  SvaraRadera
 6. Vad heter du på Goodreads? Vore kul att se vad du rekommenderar för böcker :)

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...