6 november 2016

Sofia Fritzson - När drömmen slår in

Melinda Storm får ta över familjens släktgård i Falkenberg så kommer hon ett steg närmare sin dröm, hon vill öppna sig ett bed and breakfast med grönsaker från sin egna trädgård och hon har massor av ideer och drömmer men när hon får avslag från banken så grusas hennes drömmar. Så Melinda fortsätter att jobba på hotellet och funderar hur hon ska lyckas få sina drömmar att slå in.
Skådespelaren Anton Nylander är en av Sveriges hetaste skådisar, han är även en riktigt playboy och skvallerpressens lilla älskling. Men i själva verket är han less på att bara göra samma roll i en vampyrserie och vill få en mer seriös roll men ingen verkar ta han på allvar, och när han möter Melinda så behandlar han henne som att han är värsta divan och att hon ska lyda minsta vink. Men hans självförtroende får sig en liten törn när Melinda inte ens känner igen han.

Det här är första delen i serien Systrarna och kärleken och jag ser framemot att få läsa de kommande delarna och vet lära känna systrarna bättre. Om du förväntar dig en romantisk bok med lite intriger som är lite förutsägbar (jag tror de flesta romantiska böckerna är förutsägbara) så är det här exakt det du förväntar dig och jag gillar att läsa den här typen av böcker mellan alla deckare/thrillers som jag läser. Ni vet någonting lättsamt som gör en varm i hjärtat och det händer inte massa spännande saker hela tiden och man känner att man måste gå och pussa och kramar någon för att det pirrar i kroppen.
Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på  adlibris  cdon harpercollins

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jussi Adler-Olsen - Natriumklorid

  Avdelning Q #9 Titel & Omslag Inte ett så där jätte intressant omslag och titeln? Ja jo den har med handlingen att göra men känns inte...