14 november 2016

Meg Cabot - Älska dig till döds

Bok ett av sex i Hemsökt serien.
Susannah har flyttat från New York till Kalifornien för att hon och hennes mamma ska bo med sin mammas pojkvän och hans tre söner. Det hennes mamma inte har berättat för Susannah är att huset är ett gammalt hus och det är det värsta Susannah vet, för ju äldre hus är desto större risk för att det finns spöken där. Susannah är nämligen en medlare, hon kan se och tala med de döda, och de lämnar inte henne i fred förrän hon har hjälpt dem så de kan gå vidare.

Men Jesse, spöket som bor i Susannahs rum verkar inte behöva hjälp däremot första dagen i sin nya skola så träffar hon på ett spöke som vägrar ta emot hjälp och som är argare och farligare än något spöke hon tidigare har träffat.

En bra början på en serie, man vill läsa vidare och man får den informationen man behöver, det är en del karaktärer men det är inga problem att hålla reda på vem som är vem och boken är skriven så det är lätt att hänga med i handlingen och jag vill hela tiden läsa ett kapitel till. Jag gillar Suze som Suannah kallas och det ska bli intressant att få lära känna Jesse och Suze styvbröder bättre genom den här serien.
Betyg 4 av 51 kommentar:

I min brevlåda [Juni 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  2  Köpta/Fått:  0  Rensat bort: 0   Lästa:  4 Sammanfattning:  -2