3 oktober 2016

Frågor om Höstläsning

Jag har sett den här taggen på flera bloggar, den handlar om hösten och böcker så jag blev jätte sugen på att göra den för jag verkligen älskar Hösten med alla sina fina färger!

1. Är det några speciella böcker du planerar att läsa under hösten? 
Andra år har det oftast kommit så många rec.ex på hösten så jag har haft rätt styrd läsning. Så i år har jag medvetet försökt undvika det så jag har tänkt få läsa många thriller och skräck böcker, och samtidigt få beta av lite hyllvärmare. Men några rec.ex lär också bli lästa. 

2. September är förknippad med skolstart. vilken bok tyckte du bäst om att läsa i skolan? Och vad var dina favoritämnen? 
Miranda böckerna minns jag att jag lånade på biblioteket så även mycket King och Koontz. Favorit ämne i skolan var nog Idrott, hemkunskap och matte. 

3. I Oktober är det Halloween, gillar du läskiga böcker och filmer och i såfall vilka? 
Ja det gör jag, men jag gillade det ännu mer innan jag fick barn, nu sedan man blev mamma har jag blivit mer av en fegis. Innan kunde jag se Saw filmerna helt själv utan att tycka de var ett dugg läskiga, läskiga böcker kommer jag inte på men när jag var yngre läste jag mycket Koontz och King. 

4. Vilken bok passar för mysläsning under mörka höstkvällar? 
Då passar väll alla böcker som man tycker är bra? 

5. När du har krupit upp i soffan med en mysig bok, vad vill du dricka för varm dryck då?
 Jag dricker ingenting varmt, men ibland kan jag dricka ett glas oboy när jag kvällsfikar, annars dricker jag mest vatten. 

6. Har du några höstplaner du ser fram emot? 
Icke bokiga höstplaner då eller?  Det kommer bli några höst tävlingar med hundarna, både Rallylydnad och agility, sen blir det nog vinteruppehåll, höstplaner i övrigt är att läsa, se tv-serier, ta många långa promenader och pussa på mina barn så mycket som det går ;)

2 kommentarer:

Unni Lindell - Drönaren

  Cato Isaksen #12 Titel & Omslag Den här titeln passar så bra och omslaget är riktigt snyggt.  Handling  Drönaren svävar fram över  gra...