6 oktober 2016

American Gothic säsong 1Familjen Hawthorne är en en rik familj med många mörka hemligheter, när pappan i familjen blir sjuk så samlas hela familjen hemma i Boston och då börjar hemligheterna komma fram. Äldsta dottern Alison vill bli borgmästare vilket gör att hela familjen har medierna efter sig och när en tunnel kollapsar och man i tunneln då hittar en ledtråd till en seriemördare som höll staden i skräck 13 år tillbaka och ledtrådarna pekar på familjen Hawthorne.

Jag vet inte om det kommer fler säsonger men den här första säsongen fick 13 avsnitt och det är väldigt välplanerade avsnitt. Gång på gång blir någon ny misstänkt, och hela tiden sitter man på helspänn och funderar på vem som egentligen är seriemördaren och hela tiden avslöjas det nya lögner som någon i familjen Hawthorne berättar eller avslöjar någonting de har ljugit om tidigare. Det måste vara svårt att lita på någon när man växer upp med så mycket lögner.
Det här var en serie som jag var tvungen att sträck se, jag hade inte tid att läsa för jag ville veta hur det skulle sluta, ungefär som med en bra bok.


Imdb betyg 6.8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Buthler & Öhrlund - En nästan vanlig man

  Silfverbielke #1 Titel & Omslag Jag gillar omslaget och titeln.  Handling Christopher Silfverbielke är stjärnmäklaren i Stureplans fin...