9 september 2016

Bokbloggsjerka 9 – 12 september (tema: födelsedag)

Fredag redan igen, sista tävlingshelgen på länge för min del så snart kommer det rasa in inlägg, eventuellt någon tävling och en hög med recensioner.  Annika undrar om vi  har några "bokliga" födelsedagsminnen som vi vill dela med oss av. Och hur en perfekt födelsedag skulle se ut om vi fick bestämma.


Alltså det var länge sedan jag fick böcker, min familj vågar inte riktigt köpa böcker längre, sambon har köpt några mamma likaså men det har nog mest varit i julklapp. Men när jag var liten minns jag när jag fick en bok om hästen Vitnos, fick en hel del Kitty böcker också och andra böcker och jag älskade det och jag hoppas att när mina barn blir äldre att jag får köpa böcker till de i present!

Den perfekta födelsedagen det har jag redan eftersom jag alltid tillbringar mina födelsedagar med min familj!! Men om man ska se bästa bokliga present så skulle det vara en hög med deckare som jag verkligen trånar efter att läsa! :)


13 kommentarer:

 1. samma här, ingen idé att köpa böcker :)

  SvaraRadera
 2. Vitnosböckerna älskade jag och även om jag inte minns det så skulle jag tippa att de hittade hem till mig på just födelsedagarna :-)

  SvaraRadera
 3. Om man vill ha böcker i present så är det nog säkrast att tillhandahålla en önskelista. Annars kan det nog bli galet :)

  SvaraRadera
 4. Det är samma här, sällan folk vågar köpa böcker åt mig :)

  SvaraRadera
 5. Maken har lärt sig att vill han köpa böcker åt mig så är det bäst att få en önskelista från mig.

  SvaraRadera
 6. Det är ju lite samma här, numera vågar ii stort sett ingen köpa böcker till miig.... ;)

  SvaraRadera
 7. Och jag älskade hästböckerna om Lotten och hennes russ :) Och Kitty förstås, det var ren och skär lycka när jag fick en ny Kittybok. Våra barn är 10 och 11 år, och de älskar att få böcker, det kommer säkert era att göra också eftersom de växer upp med böcker och bokläsning.

  SvaraRadera
 8. Så härligt det låter på den tid när man var liten och fick dessa söta böcker :)

  SvaraRadera
 9. presentkort i bokaffär är en bra present tycker jag. inte lätt att köpa böcker till mycket läsande människor

  SvaraRadera
 10. Presentkort för böcker är ju inte fel i ett sånt läge. ;)

  SvaraRadera
 11. Jag tycker fler skulle våga ge mig böcker, jag tänker eftersom jag gillar att läsa är det stor chans att jag gillar boken, vad än det är för en bok!

  SvaraRadera
 12. Åh Vitnos! Älskade böckerna om Vitnos när jag var liten! Fick säkert någon av dem på just en födelsedag.

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...