27 juni 2016

Karen Harper - Dödens fält

När Tess Lockwood var barn så kidnappades hon och hölls fången, men hon minns ingenting om var hon var och eller vem som kidnappade henne. Nu ska Tess åka tillbaka till sitt barndomshem som hon har ärvt och som hon inte har besökt sedan hon var liten och nu måste hon möta de demoner hon under alla år har förträngt.
Sheriffen Gabe McCord var grannpojken som hon var med när hon försvann och han har sedan dess haft dåligt samvete för att han inte kunde göra någonting. Men när Tess kommer tillbaka börjar han på nytt undersöka hennes fall, som hans pappa hade ansvaret över när de var små. Men när Tess återvänder till Cold Creek så försvinner det en flicka igen och hon vill nu verkligen ta reda på vad som hände henne så att hon kan försöka rädda flickan.

Jag gillade storyn, visst vissa delar i den här boken är verkligen så förutsägbara och andra inte alls,det finns väldigt många villospår så jag har svårt att luska reda på vad som egentligen hände Tess men i slutet knyts allting ihop på ett väldigt bra sätt. Det här är en lätt läst bok, med bra flyt och flera karaktärer man antingen gillar eller ogillar, det är en spännande handling med mycket som händer.
Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på  Harpercollins 

1 kommentar:

  1. Jag gillar det där upplägget med "demoner från det förflutna". Så denna bok är kanske något för mig :)

    SvaraRadera

Unni Lindell - Drönaren

  Cato Isaksen #12 Titel & Omslag Den här titeln passar så bra och omslaget är riktigt snyggt.  Handling  Drönaren svävar fram över  gra...