23 oktober 2015

Karin Slaughter - De vackraste


När Claire var yngre så försvann hennes syster spårlöst, poliserna trodde att hon hade valt frivilligt att försvinna men hennes familj vägrade tro på det. Händelsen slet sönder familjen och alla försökte bearbeta och gå vidare på sitt sätt.
Clarie träffade en man som hon älskar och gifter sig med, men när han blir kallblodigt mördad i en gränd så måste hon gå igenom sin makes alla ägodelar och Clarie börjar inse att hon nog egentligen inte kände sin make så väl som hon trodde och hon börjar snoka vidare för hon vill veta sanningen till varje pris. Men allting som Clarie lyckas snoka fram är inte det hon vill veta, men allting som händer gör att Clarie måste vända sig till ett oväntat håll för att få hjälp för hon vet inte längre vem hon kan lita på men hon vet en som hon borde kunna lita på, men deras relation förstördes för flera år sedan.

Går det att reparera lögner mellan syskon eller kommer det bara ge Claire ännu mer problem.


Psykologisk thriller, det är nog min favorit genre, jag gillar när det är så spännande att man håller andan när man läser. Man måste läsa mer för man måste veta hur går det, vem har gjort vad och hur och vem är skyldig och vem är oskyldig och hur var det med dit och datt.
Sen gillar jag att se om jag kunde gissa rätt eller inte, vissa delar brukar jag kunna ana men när det är en psykologisk thriller så är det lite svårare än vad en vanlig "deckare" är.
Snälla någon säg att det finns fler böcker i den här serien? Eller fler böcker som är lika spännande av Karin Slaughter? Ja som ni förstår så tyckte jag att den här boken var super bra och jag vill ha mer, boken passade extra bra att läsa nu när det är höst och mörkt ute!! 

Betyg 5 av 5
boken finns att köpas på  adlibris cdon HarperCollins

1 kommentar:

  1. Kul att du gillade den, jag är själv lite sugen på att läsa den.

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...