19 juli 2015

Sarah Dessen - Allt och lite till

Snäll, snygg och pålitligt är Emalines pojkvän Luke, de har varit tillsammans i flera år och nu under sommaren efter high school så börjar Emaline ifråga sätta allting.
Är hon verkligen nöjd med livet i den lilla trygga staden Colby med Luke eller är det någonting mer hon strävar efter. När den spännande New york killen Theo dyker upp för att göra en dokumentärfilm om en av stadens invånare så börjar Emalines liv förändras.
Det här är verkligen sommaren där allting kan hända.

En typisk Sarah Dessen bok men inte riktigt lika bra som de tidigare som jag har läst, inte så förutsägbar heller men storyn känns lite svag. Jag har svårt för att fastna för karaktärerna för alla är så speciella åt olika håll att det känns som att allting egentligen är kaos i Emalines värld. 
Jag tycker om boken men tyckte bara inte att den var lika bra som jag förväntat mig, men då har jag rätt höga tankar om Sarah Dessens böcker. 
Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på adlibris cdon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...