17 maj 2015

Tv - serier [v20]

Chicago fire s03x23 *säsongsavslutning*
Verkligen en riktigt bra avslutning!
Små intriger på hus 51, men det ordnade upp sig på absolut bästa sätt. Severide insåg att hans kompis ljög så han fick sparken, det blev lite omrotation när Cruz gick över till sqad och då fick Otis uppgraderas att bli den som kör istället för Cruz.
Casey går undercover men chefen på strippklubben ser att han pratar med polisen och nu är Casey försvunnen och tjejen som var rädd på klubben är död i hans lägenhet, och allt det här är så lägligt när Dawson verkar vara gravid.

Chicago PD s02x22
Erin vaknade upp rätt så bakis hos sin mamma, och om man är bakis kanske man inte bör vara på jobbet som polis, att hantera vapen är kanske inte så bra dessutom har man sämre reaktionsförmåga.
Men när Erin fick en polis riktad mot sig så fick hon äntligen prata om hur hon känner det och försöker provosera Nick till att skjuta henne, just nu mår hon verkligen inte bra.
Tog droger och ligger med någon som inte är Jay så jag blev SÅ besviken på den utveckling som Erin tar, blir spännande att se hur säsongsavslutningen kommer bli.

Finding carter s02x07
Carter hjälper Taylor och säger att hon körde när de krockade och Taylor var påverkad av piller, hoppas hon kommer inse att hon behöver hjälp snart för hon kommer annars behöva åka på behandlingshem.
Grant vill flytta till mormor och morfar för han är så less alla lögner och att familjen inte fungerar så han har fått nog och mår inte så bra, men han pratar i alla fall med en psykolog.
Att inte Elizabeth fattar att inte barnen mår bra utan kan behöva någon att prata med efter allt de har gått igenom!


the Flash s01x22
De hittade Wells, han gömde sig på starlab, och då hittade de även Eddie.
Han ger kalla handen till Iris för att han såg att de inte har någon framtid utan att hon kommer gifta sig med Barry i framtiden, så han är rätt sur!

Barry vänder sig till Leonard Snart för att få hjälp att frakta de andra med krafter från Starlab och till Olivers ställe där han förvarar de värsta av de värsta. Men så klart har inte Leonard tänkt hjälpa Barry utan han lurar han och släpper lös dem istället.
Sen får Oliver hjälp av Oliver och Ronnie att få fast Wells, och det verkar som att det lyckas men i nästa säsong får vi se hur det egentligen går för han kan ju inte ha dött.


Arrow s03x23 * säsongsavslutning*
Sa ju att de inte kunde bli ihjälgasade utan att det var för att få all tillit att han inte är Oliver längre.
Men det gick ju inte så bra, men nu äntligen har vi Oliver tillbaka i alla fall, och även
Thea kom tillbaka och nu har hon fått ett eget smeknamn även om hon själv ville kallas för Red Arrow. Oliver dödade Ras och sen blev han räddad av Felicity och de två åkte iväg efter att Oliver sa att han inte tänker vara Arrow nå mer utan att han vill leva med Felicity, och att han vet att de andra kommer hålla ordning i staden.
Däremot den nya Ras blev Malcom, det får vi se hur det kommer sluta för han försöker ju göra bra saker även om det inte alltid lyckas så bra utan blir ofta rätt fel!


the Blacklist s02x22 *säsongsavslutning*
Elizabeth blir anklagad som den som bär viruset och hon gör ju det oxå men inte medvetet.
Tom vill åka iväg med Elizabeth och börja ett nytt liv tillsammans men det blir inte så när det visade sig att Cooper inte alls var döende utan han hade bara blivit lurad att tro det.1 kommentar:

  1. Jag var faktiskt lite irriterad på Severide ett tag för att han var så blind för sin kompis, men som tur var löste det sig!

    svar:
    ENgelfors serien var så mycket bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig så jag tycker verkligen att du ska läsa den! ;)

    SvaraRadera

Marie Hermansson - Mannen under trappan

  Titel & Omslag Sjukt tråkigt omslag dock är ju titeln bra i alla fall.  Handling  Allt har gått Fredrik väl i händerna. Han har ett tr...