10 maj 2015

Tv - serier [v19]

Chicago fire s03x22
Casey blev inte nöjd när Hank ville prata med han, skönt att de inte låtsas som att det aldrig var strul mellan dem och sen kom Gabbie och frågade samma sak fast åt henne bror.
De vill ha Caseys hjälp att få veta vad han med strippklubben sysslar med och Casey som precis tagit sig ut ur det där helskinnad, för nog förstod man att det skulle leda till trubbel så nu kommer Casey leka med elden.

Chicago PD s02x21
Det var så självklart att Hank skulle se till att Nadia fick en sten med sitt namn utanför polishuset.
Känns som att det kan gå utför nu för Erin men samtidigt så har hon så bra kollegor och Hank där så de lär se det på hon och stötta henne.

Finding Carter s02x06
Stackars Carter att Crash drog men var dock smart av han att gå och skriva in sig i det militära för att fly sin farbror och de hade verkligen koll på Crash så hade nog gått riktigt illa annars.
Typiskt de inte for till mekarstället tidigare utan att de han städa ur hela lokalerna!

iZombie s01x08
Jag gillar Liv med hennes pojkvän men snart har Major listat ut det här med hjärnorna.
Läskigt att Liv åt den försvunna killens hjärna men nu fick hon se vem som är skyldig och skulle inte hennes bror kanske börja jobba åt Blaine?

the Flash s01x21
Jag trodde Iris hade förstått iförra avsnittet att Barry är Flash! Och nu när Eddie fick veta att i framtiden kommer Iris och Barry gifta sig så lär han väll bli ond och bli Harrison Wells högra hand och göra allt ont han tänkt göra.


Arrow s03x22
Oliver är inte ond men han låtsas och jag förstår verkligen att Diggle blev arg på han.
Men Oliver måste nu gifta sig och undertiden så gasas hans vänner ihjäl? Eller det förstår vi ju att så är det inte.. men ska bli spännande att se hur Oliver ska ta sig ur den här knipan.
Och han lär ju förevigt nu ha Lance som fiende eftersom han vet att Oliver är Arrow.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Pascal Engman - Eldslandet

  Vanessa Frank #1 Titel & Omslag Tråkigt att den inte har lika snyggt omslag som resterande böcker i serien.  Handling En exklusiv kloc...