23 maj 2015

Rick Mofina - Mörka minnen


Claire Bowen är psykolog och försöker hjälpa misshandlade kvinnor till ett bättre liv, men hon jagas själv av mörka minnen från sin barndom. Claire har under ett länge tag försökt skaffa barn, det tog slut med hennes ex efter att de insåg att hon inte kunde få barn men nu med någon metod så är hennes fertilitetsläkare hoppfull om att han ska kunna hjälpa Clarie.
Men Clarie börjar sakta inse att hennes nya make Robert verkar dölja saker för henne och vill hon då verkligen ha barn med han och hur mycket är hon beredd att offra för att få sitt efterlängtade barn? 


Kriminalkommissarie Joe Tanner sörjer sin fru och gör sitt bästa för att ta hand om sin lilla dotter samtidigt som han leder cold case utredningen av fem ouppklarade kvinnomord. Joe går ut i media för att se om han kan lura fram mördaren eller få någon som helst respons, och det tar inte långtid så hör mördaren av sig till samma tidning som Joe använde sig av och katt och råtta leken är igång.

Visst boken är på sätt och vis rätt förutsägbar men jag tycker den är bra skriven med en super bra sammanflätning och jag gillar verkligen Claire som karaktär. Mördaren är riktigt sjuk och det är intressant att även få ta del av hens tankar och funderingar. 
Rick Mofina har högt tempo och det händer massor och jag vill verkligen läsa fler thriller av han.
Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på  harlequin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...