7 maj 2015

Carla Neggers - Onåd

Mackenzie Stewart har precis bytt jobb så numera är hon federal sheriff och träffade en kille som gjorde att hon från gick sina principer när hon råkade börja dejta en FBI agent, Andrew Rook, hon som inte vill ha en relation med någon inom samma yrke som henne själv. 
Så hon tar några dagar ledigt och åker till New Hampshire i sin kompis domare Bernadette Peachams stuga, men där blir Mackenzie överfallen och stucken med en kniv och det tyder på att det är en galen vandrare som är skyldig men Mackenzie tror att det har någonting med fallet som Andrew Rook utreder men han vill inte berätta någonting för henne. 
Men när Rook och Mackenzie kommer tillbaka till Washington upptäcker man att Bernadettes mentor en domare som är känd för en hel del skandaler har försvunnit och ingen verkar veta var han är. 

Som vanligt så ger Harlequin böcker det man vill ha, något lättsmält, med hög fart och i de här bestseller böckerna får man både romantik, vänskap och spänning. 
Betyg 3 av 5
boken finns att köpas på harlequin Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Magnus Nordin - Midsommar morden

Titel & Omslag Jag gillar omslaget och titeln.  Handling Ossians största intresse är seriemördare och olösta mordgåtor.  När han ska väl...