12 april 2015

Tv - serier [v15]

the Following s03x07
Max lyckades bli klar för att arbeta väldigt fort och hon lyckades ta sig ut på fältet vilket så klart aldrig är lugnt och speciellt inte med några brutna revben.

Det börjar vara lite tuppfäkting mellan Mike och Maxpojkvän.

Han som spelar Luis Serra var ännu ett känt ansikte som helt plötsligt dök upp, alltid roligt med sedan tidigare kända ansikten, även om det sällan är någon som är så långvarig i the Following.

Jag förstår inte hur mördarna kan leva vanliga familjeliv och vara mördare den andra tiden, man kan inte både vara en kärleksfull make och pappa och i nästa sekund en kallblodig mördare, eller?

Chicago fire s03x19
Vilket bra och spännande avsnitt! Man förstod ju att de alla inte kunde vara döende i någon smitta för då skulle ju som serien dö ut, men att inte ens han som fick ett nyckelben/revben inkört i sin kropp hade blivit smittad var lite för bra för att vara sant.
Att Gabbie och Casey skulle hamna i säng kändes ju inte så otippat, så får vi se var det kommer leda i framtiden, kanske de blir the endgame i alla fall.

Finding carter s02x02
Crash är tillbaka, han kontaktade Max men Max vill så klart inte ha någonting med han att göra.
Taylor gjorde slut med Grant.
Carter funderar mycket på telefonsamtalet som Lori hade på motellrummet och hon tror att hon pratade med hennes biologiska pappa och hon konfronterar han men han förnekar det så klart.
Men tillslut erkänner han att han och Lori har haft ett one-night-stand, och Carter vill berätta för sin mamma men han vill vänta till senare när allting har lugnat ner sig.
Men när Carter lyckas övertala sin pappa att berätta sanningen så har Elizabeth redan hört det från Lori under ett förhör.

iZombie s01x04
Livs ex och kollega ska bli rumskompisar, annars var avsnittet som de tidigare. Man får lära känna de olika karaktärerna mer och mer.

Chicago PD s02x19
Usch det är så hemskt med all handel med kvinnor/människor. De som sparar pengar för att åka och få det bättre och dör efter vägen eller när de kommer fram eller blir utnyttjade som horor osv för evigt.  Det här var verkligen ett avsnitt med mycket död och många avskum, och trasiga familjer.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Magnus Nordin - Midsommar morden

Titel & Omslag Jag gillar omslaget och titeln.  Handling Ossians största intresse är seriemördare och olösta mordgåtor.  När han ska väl...