15 mars 2015

Tv - serier [v11]

Helix s02x08
De tog ut Sarahs baby och hon får tillbaka den om hon gör den nya ledaren odödlig.

Chasing life s01x19
April och Leo är tillsammans nu och han höll ett jätte fint tal och förklarade hur han känner.
Brenna och Greer får ihop det igen och Greer sätter ner foten för att hennes föräldrar inte förstår henne alls. 
Beth och hennes kille Graham ska flytta ihop men de diskuterar allting och är allting är kaos, och det slutar med att de gör slut för att de är på så olika ställen i livet. 
Aprils syster försöker verkligen hålla att hon och Dominic ska bara vara vänner och han blir besviken och tycker det är lite töntigt. Men när de såg hur lyckliga April och Leo är så kunde de inte hålla tassarna ifrån varandra längre.
Sara fick veta att han hon delar kontor med har en fru och de som hade påbörjat någonting. 
Lena och Steph bestämmer sig för att adoptera Anas bebis,

Eye candy s01x09
Killen Connor dejtade är nu hittad död, och när inte Lindy vill ha någonting med Tommy att göra så försöker Connor och Tommy tillsammans få tag i mördaren. Det slutar med att Tommy blir inlåst i något källarrum på tidningen och att chefen vet om det för han har en kamera där.
Men det visar sig att Lindys pojkvän Jake inte är så oskyldig som de trodde utan han är skyldig men till vad är ännu oklart, och just nu befinner sig Lindy i en båt med han och ingen vet var hon är.


Lindy pratar med en tjej som varit tillfångatagen med Sara.
Tessa är så konstig, varför dejtar hon alla som Lindy har på sin flirtual och låtsas vara Lindy?
Sophia kom på vad problemet är, hon är bipolär men det visar sig att hon har en hjärntumör och att hon då hellre blir mördad av en seriemördare.
Chefen på polisen som lurat Lindy blev nerslagen av seriemördaren och gjorde det för Lindy.

the Fosters s02x19
Callie gick med i Marianas dansteam för att stötta henne, fast med lite ärlighet tog hon sig ur det.
De lyckades fixa så Callie får fortsätta bo hos the Fosters för att Callie ska få mer tid på sig men då måste hon börja träffa sin pappa oftare.
Jude och hans kompisar smyger in hos en av tjejerna och snor lite alkohol när pappan kommer på dom men förstår inte vem det är och han skjuter, men vi vet inte vem som är skadad, men det är nog Connor och han har verkligen dålig inverkan på Jude.

Chicago fire s03x17
Miles hoppas bli friskförklarad så han får börja jobba som brandman igen, men det verkar dröja innan han får veta svaret.
Mouch träffar sin dotter Lindsey, och hon verkar ha en väldigt överbeskyddande bror.
Cruz har lite kärleksproblem han inte vet om, för han vill ta det lugnt och hänga hemma men det vill inte hon, hon har inte levt färdigt kroglivet ännu.

the 100 s02x16  *säsongsavslutning*
Vilket läskigt monster i vattnet, och vilka drömhem både Murphy och Chancellorn hittade.

Nu fick Clarke och Bellamy veta vems idé det var att göra en deal med the grounders, men hon lyckades hitta presidentens svaga punkt, han ville inte ens släppa the Sky people mot sin egna pappa.

Så sjuka dom är när dom tar benmärg från vakna personer, det var riktigt obehagligt hur Raven blev behandlad och sen började dom på Clarkes mamma som hämnd.
Clarke och Bellamy öppnade upp så det strömmar in syre för att rädda the Sky people, men de tog död på alla som inte blivit behandlade med ryggmärg.
Jasper blev jätte ledsen eftersom Maya dog men nu återförenades väldigt många familjer men deras president smet och den han träffade på ute i skogen var Lincoln och Lincoln lät han smaka på sin egna medicin och sen återförenades han med Octavia igen.
Clarke vill inte återvända till Camp Jaha, hon kan inte förlåta sig själv för allting hon har gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unni Lindell - Drönaren

  Cato Isaksen #12 Titel & Omslag Den här titeln passar så bra och omslaget är riktigt snyggt.  Handling  Drönaren svävar fram över  gra...