3 februari 2015

I min brevlåda [Januari 2015]


Har faktiskt fått tre e-böcker som jag ska ge en chans, de kanske tar lite lägre tid att läsa men ska ge dom ett försök eftersom de är senaste delarna i sina serier och jag läser två av dem och det är ju serie år, dessutom tror jag att det är lättare för mig med e-böcker där jag redan känner till karaktärerna.

Mons Kallentoft - Jordstorm
Karin Fossum - Helveteselden
Ingrid Remvall - Den spruckna planeten

Rec.ex


rec.ex

5 rec.ex och 5 böcker som jag själv har köpt hem, många delar i serier och två fristående böcker, men alla böcker är sådana böcker jag verkligen är sugen på att läsa.
Har redan läst två av e-böckerna (Jordstorm & Den spruckna planeten) vilket känns riktigt bra och jag har även läst Ensamma hjärtans klubb.
Ondskans son har rec.dag i februari så ska läsa den då och de fem böckerna som jag har köpt hem kommer få slåss om lästid med de böcker som eventuellt kommer flytta hit under bokrean.
Februari kommer jag dessutom fokusera på de rec.ex som kommer hem och i övrigt hyllvärmare eftersom jag är med i en hyllvärmarutmaning och det är jag super taggad för!

1 kommentar:

  1. Alla verkar ha fått Half bad utom jag :( Jag fick bara en rutten länk till en pdf-fil... Aja, jag har ju alltid biblioteket :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...