14 december 2014

Tv - serier [v50]

the Fosters s02x11
Julspecial.
Stefs mamma hade ärvt massa pengar efter hennes pappa och det blir kaos kring det men sen får barnen college pengar. Daphne kidnappar sin dotter Tasha och ringer Callie som lyckas övertala henne att bara lämna tillbaka henne.
Jesus tävlat mot grannen om mest pyntat hus och det är verkligen to much!!

Chasing life s01x11
Det var som jag trodde att Leo hade bestämt sig för att operera sig och han besökte April och fick då veta att hon blivit dumpad och senare är han typ bäst och försöker roa April vilket lyckas.
Wow vad kemi Leo och April har.
April har börjat tappa håret så hon provar olika frisyrer istället för att bara ta bort allt hår direkt och när det sista ska bort så är det Leo som får raka hennes huvud.
Tydligen visste Aprils farmor och farfar om att deras son hade en till familj och alla vågade vara ärliga en stund och vilken fin stund med julstämningen och allt. Jag blev så sentimental att jag började gråta för det var ett så fint avsnitt samtidigt som man är orolig för att inte se Leo och April tillsammans i fler avsnitt men han måste ju överleva!

the Flash s01x09
What har Iris och Eddie redan varit tillsammans i ett år?
Kate har hittat Ronnie. Barry pratar med sin pappa och ber om ursäkt för att han inte fått tag i sin mammas mördare och sen går han och berättar för Iris att han älskar henne.
De lyckas fånga den där typen men då ger han sig på Dr Harrison så de måste släppa ut han och sen slåss han med Barry och då kommer Ronnie upp och hjälper till och ber Kate lämna han i fred.
Var det Dr Harrison som dödade Barrys mamma? När man fick se dräkten med gult och rött sken...

Saving hope s03x09
Alex tror inte att hon och Joel kan fungera för att han blir så fort uttråkad och Joel vill verkligen att det ska fungera. Och Alex visar sig vara gravid och vi fick ju se vad som kommer hända i nästa avsnitt, så typiskt Joel!!

Arrow s03x09
Oliver och gänget får veta att Merlyn och Thea var i stan när Sarah blev dödad och Thea ljuger så klart om det och sen visar Merlyn en film för Oliver. En film där man får se hur Thea dödar Sarah och han säger att hon inte ens vet om att hon har gjort det.
Det här var Marlyns plan för att få Oliver att ta på sig Sarahs död så att Ra's al Ghul vill döda Arrow och de planerar in en strid som måste sluta med att en av dom dör.
Arrow blev knuffad ut för en klippa och vi vet inte om han kommer överleva....men det måste han göra..eller!?! Gah lång väntan till januari nu!
Felicitys chef bad om ursäkt och det var inte att han ångrade kyssen med Felicity utan för att han fick dåligt samvete mot sitt döda ex.

Chicago PD s02x09
Erin väljer att ta det nya jobbet. Kim blir skjuten i slutet men hon måste ju överleva.

Stalker s01x11
Beth insåg ju i förra avsnittet att hon är ute på hal is och behöver hjälp för att klara av Perry och hon har äntligen pratat med en av sina kollegor om det och Janice lyckas provocera Perry till att angripa henne så de kan öppna en utredning.
Jack fick äntligen träffa sin son och det gick jätte bra.

the 100 s02x07
De vuxna tänker fly från the grounders och lämna ungdomarna som är kidnappade i sticket men när Clarke får se vad de har gjort med Lincoln vet hon att hon inte kan lämna sina vänner.
Healern vill döda Lincoln så han får frid och han ger sig på Finn, men Clarke kommer på hur de ska hjälpa the grounders att kämpa mot the reapers och få dom att bli mänskliga igen.
Clarke lyckas övertala sin mamma om att de ska försöka komma på hur de ska göra en deal med the Grounders och det är ännu fler som inte vill lämna ungdomarna i sticket, det är ju trots allt deras barn.
De lyckades rädda Lincoln men enda sättet att gå med på dealen är om de får Finn för han måste dö och det kommer Clarke aldrig gå med på.

På Millweather? har de insett att det inte räcker med blod utan de vill ha benmärg och det kommer innebära att alla 47 av ungdomarna kommer att dö så dom kan leva ute i det fria igen.
Jasper med flera inser att de nu får ta fram sina kriminella sidor för de vill få reda på sanningen och de får då veta att de vuxna från the Ark lever.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...