30 oktober 2014

Sharon Bolton - En mörk och förvriden flod

Det är här del fyra i serien om Lacey Flint och det här är helt klart en av mina favorit serier just nu!

Efter förra fallet för Lacey så tog hon beslutet att börja jobba hos Londons flodpolis för att få lite avstånd till allting det hemska hon träffade på som kriminalare.
Men en morgon när hon är ute och simmar så stöter hon på ett lik, vilket inte är ovanligt i floden men de inser rätt snart att Laceys lik hade blivit mördat och eftersom Lacey är som hon är så kan hon inte låta bli att snoka vidare och försöka hjälpa Dana och teamet att hitta mördare.
Men mördaren har fått upp ögonen för Lacey och det börjar dyka upp främmande föremål på Laceys båt. Och till en början tror Lacey att det kan vara Mark som har lämnat spår efter sig eftersom han nu mera ses som en polis som har gått över till andra sidan lagen.

Även den här boken håller precis som de tre tidigare böckerna ett väldigt högt tempo och vi kastas in i handlingen med en gång så man slipper sega sig igenom en massa sidor innan man är fast. Jag fastnar direkt och har svårt att släppa boken fören den tar slut och då vill jag alltid ha mer!!


Betyg 5 av 5
boken finns att köpas på   cdon   adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Film vs Bok Lara Jean

  Det är väldigt intressant att jämföra en bok och film/tvserie och många böcker blir ju film eller tvserie nu för tiden, det finns till och...