21 september 2014

Tv - Serier [v37-38]

Finding Carter s01x11
Max ligger fortfarande i koma men han vaknade nog precis upp i slutet på avsnittet. Carter såg till att hennes mamma fick fast Crash så han kommer sitta i fängelse.
Taylor blev svartsjuk på Carter för att Max mamma tycker om Carter så mycket men det tyckte jag mest kändes fjantigt utifrån deras situation. Ett avsnitt kvar av säsongen och då får Carter träffa sin kidnappare igen så får vi se sen vad som kommer hända och kanske hon väljer att kidnappa Carter igen, för nu när hon börjat säga mamma till Elisabeth så tror jag inte hon kommer lämna sin familj.

Finding Carter 01x12  *säsongsavslutning*
Carter får veta att hennes kidnappare har förföljt hennes biologiska föräldrar redan innan hon var född, så hon berättar det för sina föräldrar och hon försöker hjälpa sin mamma att hitta sin kidnappare. Max vaknade upp och är jätte arg och irriterad på allt och alla och han gör slut med Taylor och tänker flytta hem igen.
Carter ska träffa en psykolog men det är hennes kidnappare som dyker upp. Vad konstigt när Carter inte vet vad hon ska kalla sin kidnappare förutom för mamma eller kidnappare och det blev ju som jag trodde, att hon skulle kidnappa Carter igen.
Och nu måste vi vänta tills 2015 när säsong två börjar!

Teen wolf s04x12
Scott och Kira är kidnappade och är i Mexico så nu åker alla andra och letar efter dom.
Derek är rätt trist som mänsklig, Peter är en hemskt person och Kate verkade tåla hur mycket som helst som vad hon nu är tills hunddjuret kom som visade sig vara Derek och Mr Argent sköt Kate med någon special kula. Planen att få Scott dödad fungerade inte när dom insåg att det var Scott de fightades mot och Scott visste direkt att Peter låg bakom allting.
Mr Argent joinade teamet som jagar Kate och hade redan gjort en deal för att ungdomarna skulle få vara i fred.

Under the Dome s02x11
Ägget är utanför the Dome och när ägget skriker så gör det jätte ont för Melanie.
Det blir kallare och kallare i the Dome och allting har frysit och the Dome har även börjat röra på sig och Lyle dyker äntligen upp i vattnet. Barbie räddade livet på Julia.
Joe inser att Hunter bara är där för att få fram information om ägget och att han pratar med dom på utsidan, och helt plötsligt slutade the Dome snurra och började istället krympa ihop.

Under the Dome s02x12
the Dome krymper lite nu och då och verkar arg. Hunter får bekänna att han jobbat för Barbies pappa hela tiden och Barbie ber sin pappa om att de måste få tillbaka ägget men då blir han tagen av militärerna för ägget tänker de inte släppa.
Melanie försvann i ett hål och Lyle dödade Juniors mamma av svartsjuka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Robert Bryndza - Ögon i natten

  Erika Foster #2 Titel & Omslag Titeln passar väl hyfsat bra men omslaget är inte märkvärdigt alls...  Handling En outhärdigt het somma...