1 september 2014

Tv - Serier [v35]

the Last ship s01x10  *säsongsavslutning*
Nu när de äntligen har ett botmedel/vaccin så är hela besättningen på båten immuna.
De träffar folk på fastlandet och där är det många som drar i trådarna och vill leka gud. Tom hittar sin familj och hinner ge sina barn och sin pappa sprutor med botmedel men frun har redan dött.
Hon de tror ska hjälpa dom att rädda alla människor men egentligen så dödar man de sjuka och man eldar upp liken för att ha energi(ström) i staden. Båten blir kapad och nu är Tom med sin familj, några är på båten och några är i land med psykotanten. Och det där var tydligen säsongsavslutningen....

the Strain s01x07
Några dog och några överlevde, men vilka vad dom som kom å räddade kvinnan å barnen som visste hur de läskiga typerna ska dödas och att man inte får låta dom smittade förvandlas.

Teen wolf s04x10
Nu fick vi veta mer om Peter och Merediths relation och sen lyckades Stiles hitta nyckeln och stänga av den där maskinen, eller? Jag tyckte att det var ett väldigt grötigt avsnitt eller så var jag ofokuserad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...