27 juli 2014

Tv - Serier [v30]

Teen wolf s04x05
Derek och Mr Argent hjälps åt, Lydias uppgift är att få fram vilka namn som är på listan.
I övrigt var det en lacross match mot Liams gamla skola.

Under the Dome s02x04
Melanie är från samma stad som Barbie är ifrån och hon lyckades se saker hon upplevt som hur hon dog och att de hittade ett ägg från rymden typ.
Junior fick en hög vykort som hans mamma har skickat till Lyle.

Chasing life s01x07
April har tänkt frysa ner sina ägg, men det kostar mer pengar än vad hon har och hon kan inte börja med sin cancer behandling förens hon har tagit ut ägg så allting drivs på framtiden.
Hennes pojkvän får ett jobberbjudande i Berlin vilket innebär att han ska jobba borta i minst fyra månader, vilket hon stöttar och jag hoppas verkligen att han kommer åka.

Brenna råkade få veta att de har en halvsyster och sen råkar hon vara bisexuell och är kär i en kille och en tjej samtidigt. Åh vad jag vill se April och Leo tillsammans! Och jag gissar att han är den som har betalat hennes äggnedfrysning så att hon kan bli mamma i framtiden.

the Last ship s01x05
De gick i land men det kryllade av infekterade människor så de fick backa tillbaka till båtarna och då klev de i på ett annat ställe där Toro styr och ställer men folk är inte infekterade men han lever som en kung och har soldater och slavar. Så när de blev släppta därifrån så kände de att de var tvungen försöka rädda befolkningen från att arbeta som slavar.

Covert affairs s05x05
Auggie är otrogen mot Haylie och ligger med sitt ex Natasha. Auggie försöker fixa ett uppdrag och Annie går bakom ryggen på han för att de ska få en ledtråd till någonting och Auggie blir jätte arg på hon vilket man kan förstå för det är Annies fel att Natasha är sur på Auggie.


1 kommentar:

  1. Har sett en snutt av Teen Wolf, mest för att se vad det var för nåt, men vet inte om det är nåt för mig riktigt.
    Under the Dome väntar jag på att andra säsongen ska börja visas på TV. Vill ju veta hur det går och få lite svar. :)

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...