6 juli 2014

Tv - Serier [v27]

Graceland s02x03
Ett riktigt spännande avsnitt, hade velat se mer med en gång men men bara vänta...

Murder in the First s01x01-04
Kul med en ny polisserie, ska bli spännande att se var den här leder och om den överlever efter sommaren.

Chasing Life s01x04
Leo har en aggressiv hjärntumör, och går ut med det inför alla.
April blev arg på Brenna och slängde ur sig att hon har cancer. Men hon kom och stöttade April när hon skulle ta ryggmärgsprover för att se vilken typ av leukemi hon har.
Dominic sa att han aldrig skulle orka med om någon fick cancer och visade stora minus på pojkvänsskalan. Beth är en underbar bästa vän!

the Last ship s01x01-02Ett muterat virus kretsar på jorden och de flesta är döda eller bärare men det finns ett amerikanst militärskepp med överlevare där de dessutom har med sig forskare som försöker hitta ett vaccin mot viruset. Men ryssarna är ute efter vaccinet eftersom de vill kunna använda viruset mot alla som inte är med dom.
En riktigt spännande serie med mycket action i de två första avsnitten, ska bli spännanade att se var den här serien kommer ta oss :)

Under the Dome s02x01
Barbara överlevde och Junior har insett att hans pappa ljuger och nu lyssnar han mer på Barbara. Linda dog men jag tror inte att jag kommer sakna hennes karaktär alls.
Juniors morbror Sam kom tillbaka och Junior hade en dröm om sin mamma.
Men nej bara inte Angie dog nu, spännande i alla fall.
Jag är jätte sugen på att läsa boken NU! Men funderar på att vänta och se klart säsong 2 först.

Teen Wolf s04x02
Avsnittet gick ut på att hitta på hur de skulle få Derek normal igen och så klart lyckades det! Den här säsongen verkar handla om Dereks familj och jag hoppas det blir en riktigt bra story.
1 kommentar:

  1. Måste bara meddela dig angående Under the Dome-boken, jag tycker verkligen inte att serien följer boken så värst mycket och vissa grejer händer och vissa inte. Bara så du vet ;)

    SvaraRadera

I min brevlåda [November 2021]

2 överrasknings rec.ex 12 köpta böcker, 1 läst Från toppen, Rec.ex (läst), Överraskning, 3 köpta på röda korset Rec.ex:   1 Överraskning:   ...