2 mars 2014

Tv - Serier [v9]

Saving hope s02x17
Jobbig dag på  jobbet för Maggie, få bevittna och berätta för chefen att en läkare är drogmissbrukare och att få missfall.
Jag trodde och hoppades att Alex och Joels kyss i förra avsnittet skulle ta större plats men de har inte ens pratat om det så pratar Joel med Charlie om Alex. det kändes lite bakvänt.

Helix s01x08
Julie måste ju ha fått i sig ett motgift, så pigg som hon är och med läskiga ögon.
Jag älskar att alla är goda och onda i den här serien, man vet inte alls vem/vilka man kan lita på och jag gillar storyn med de som bor där ute i alaska och har fått barnen från byn kidnappade och att de har vuxit upp på forskningsstället.

Twisted s01x12-13
Danny hittar sin pappa som försöker göra Jo och Danny illa vilket slutar med att Danny råkar slå till han så han ramlar utför ett stup.
Jag vill se Jo med Rico men det känns som det inte kommer hända. Shipar även Lacey och Danny.
Äntligen börjar poliserna hitta vissa sanningar, och vem som gjort vad och nu blev Danny rentvådd och man hittade Reginas mördare.

Switched at Birth s03x07
Daphne ska då alltid bli tvungen lägga näsan i blöt, på gott och ont.
Kathryn och John storbråkar och Kathryn vill inte att de ska bo ihop just nu, Bay blev av med gipset och sen visade sig att hon har nerv?skador så hon får se om hennes hand kommer bli bra igen.
Sharees mamma blir tagen av polisen och kommer äntligen få hjälp efter att hon högg läkaren som Daphne och Sharee försökte lura hon till.

Glee s05x09
Värsta bråk avsnittet.
Santana gör en prov sjungning för att vara med i samma musikal som Rachel och Rachel blir vansinnig och de är jätte osams. Sen slåss Tina och Artie om vem som ska hålla avslutningstalet?

Arrow s02x14
Jag verkligen ogillar Olivers attityd till Felicity och sen följer han med Sarah hem till Laurel på familje middag. Och att de avslöjar att de har legat med varandra igen är ju inte okey!
Felicity är hjälten i dagens avsnitt och Sarah är Theas nya bartender och sen kommer Laurel och ber Sarah om ursäkt och de är kompisar igen, Laurel tar sig i kragen och går på ett AA möte.

Twisted s01x14
Aha, den nya killen Charlie var Dannys cellkompis i ungdomsfängelset. Jag trodde han skulle stöta på Lacey men det verkar som att han är intresserad av Jo och även Rico är ju det och jag vill verkligen få se Jo med Rico, de skulle vara så söta ihop.
Charlie är så läskig, han är en manipulativ person och undra vad han egentligen är ute efter.
Äntligen kom det fram att Jos mamma Tess har haft kontakt med Vikram undertiden som han varit borta, men de hittade även hans kropp och vad ska det nu innebära för framtiden, kanske Jos mamma blir misstänkt för det mordet?

the Fosters s01x17
Mariana insåg verkligen vilken tabbe hon gjorde på dejten med Zack när hon sprang efter det där puckot istället, men Zack är verkligen en fin kille så snäll mot Mariana.
Callie fortsätter ha kontakt med några av tjejerna som hon bodde med ett tag, vilket jag tycker är jätte roligt och de tycker att Callie är duktig på att fotografera så äntligen har hon fått sig en hobby.
Vad roligt det var att se Callie och Jude ha så roligt tillsammans och Callie såg lycklig ut!
Brandon har bytt umgängeskrets, eller det är lite som att han inte hade ett liv före den här serien började för han har inga vänner och är så konstig. Brandon behöver pengar så nu gör han ena dumheten efter den andra och att ljuga för Callie var inte en bra grej av han att göra.
Jesus kompis Emma är så skum och Jesus har ju redan Lexie, även om det är komplicerat.

the Tomorrow people s01x14
Stephen fick veta i slutet på förra avsnittet att hans mamma oxå är som han så nu vill hon fly men då Cara har bett John dra så han är hemma hos Stephen.
Åh där fick vi se att Jedikiah har Stephens pappa, snacka om sjuk person.
1 kommentar:

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...