22 februari 2014

Leslie Tentler - Samtal vid midnatt

[Jakten på ondskan #1]

Psykologen Rain Sommers är snäll och hjälper sitt ex genom att leda ett nattradioprogram och hon får mesta dels samtal från vilsna ungdomar.
Men en natt ringer någon som ger henne kalla kårar efter ryggraden, personen ger för personliga frågor och nu verkar det som hon har fått en galning efter sig som inte bara är besatt vid Rain själv utan även vid hennes döda mamma som var en rocksångerska.

Fbi-agenten Trevor Rivette hör Rains samtal med galningen och direkt får han känslan av att galningen inte bara är en galning utan den seriemördare som han jagat i över ett år och går under öknamnet Vampyren. 


Jag gillar dom här Thriller böckerna som harlequin ger ut, de är riktigt spännande och man får i de flesta även en gnutta kärlek. Bästa är de som finns i serier för där står inte romantiken i fokus lika mycket som i fristående böcker.
Det finns två till böcker översatta till svenska i den här serien och det ska bli spännande att se hur de böckerna hör ihop, om det bara är titlarna och författarna eller någon av huvudkaraktärerna eller en biroll.                                                                  
Betyg 4 av 5Boken finns att köpas på   adlibris   cdon   harlequin 

1 kommentar:

  1. JAg är osäker, jag är inte förtjust i romantisk litteratur, men då kanske det är nedtonat i den här som är en serie...

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...