20 februari 2014

Kami Garcia & Margaret Stohl - Svåra val, magiska hemligheter

Bok #2 i Beautiful creatures serien.

Efter Lenas svåra förlust så drar hon sig undan, även från Ethan men hon börjar umgås mer och mer med John, och den 17e månaden närmar sig med storm steg.
Ethan hemsöks av mystiska visioner och i skuggorna döljer sig ett hot, ett hot värre än någonsin och kommer Lenas och Ethans kärlek överleva ännu fler kamper med det mörka.
Och vad känner egentligen Ethan för Liv, tjejen som under sommaren jobbar med Ethan och Marian i biblioteket. Link som fortfarande hoppas på att få en chans med Ridley.

Stundvis är boken små seg och tempot är väldigt långsamt men samtidigt förstår man ju att vi får ledtrådar för hur saker och ting ligger till och i slutet blir boken riktigt spännande igen.
Och även om boken har ett långsamt tempo så är den inte dålig även om man inte får en åh upplevelse utan det här känns väldigt mycket som en mellan bok, men jag har läst i andras recensioner att det här verkar vara en av de svagaste böckerna i serien. 
Betyg 3 av 5

Boken finns att köpas på  adlibris   bokus   cdon Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...