2 januari 2014

Läsplan för 2014

Jag har tänkt att under 2014 så ska jag prioritera lite saker.

Prio 1
Läsa alla rec.ex som ännu inte är lästa

Prio 2
Läsa färdigt de böcker som ligger påbörjade

Prio 3
Försöka läsa klart så många serier som möjligt, om serien inte är avslutad så i alla fall läsa de jag har eller de som har kommit ut.
Ett alternativ är oxå att läsa alla böcker jag har av en författare.

Prio 4
Bearbeta mina olästa(hyllvärmare) böcker som jag har hemma, det kommer ju bli lite mindre bara genom att försöka läsa massa serier.

Prio 5
Att jag INTE ska köpa hem så mycket böcker, men nej inget köpstopp utan bara att jag försöker köpa hem lite mindre böcker men fortfarande så är ju bokrean och begagnade böcker där jag får prioritera att köpa böcker.

Prio 6
Försöka dra ner på lite serie tittande och verkligen försöka prioritera att läsa böcker!

Jag funderade på att köra ett typ belöningssystem men det kändes lite jobbigt och jag känner mig verkligen redo för att dra ner på inköpet av böcker och dra ner på antalet olästa som bor här ;)

5 kommentarer:

 1. Även hos mig bor det alldeles för många böcker och då också för många olästa. Måste verkligen göra något åt detta!

  SvaraRadera
 2. Jag skulle aldrig lyckats dra ner på serier. Men när man läser bra böcker så blir det faktiskt lite lättare. Jag är just nu mitt inne i fifty shades serien och jag just nu läser jag hellre än att se på tv. Men det kan ju också ha med att det inte är lika mycket att se på :)

  SvaraRadera
 3. Känner igen mig på så många av dina punkter, får ta åt mig lite åt detta jag med :) sen hur jag lyckas hålla det är en annan sak ;)

  SvaraRadera
 4. Jag ser att du läser fifty shades darker nu. Har du skrivit något om de tidigare börckerna och i få fall vart? :)

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...