14 januari 2014

Harlan Coben - Lögnaren


Bok nr 4 i serien om Myron Bolitar och snart kommer bok 5 ut(20 januari), så det ser jag verkligen fram emot! 

I Lögnaren får vi träffa golfproffsen Linda och Jack Coldren, deras son är 16 år och blir kidnappad i samband som U.S Open startar och man anlitar sportagenten Myron Bolitar för att hitta deras son eftersom kidnapparna har sagt att de absolut inte får ta kontakt med polisen av något slag. 
Myron luskar fram ledtråd efter ledtråd men han har stora svårigheter att hitta sambanden ändå tills upplösningen dyker upp mitt framför näsan på han och han känner sig lurad.

Tyvärr är det Myron som är i fokus i den här och Win och de övriga av hans medarbetare får inte så mycket utrymme vilket jag saknar. Fallet är som vanligt spännande och man har svårt att luska lösningen på alla olika saker som händer men i slutet får man säga "Aha".
Jag är inget golf fan vilket gör att storyn inte är den roligaste men den är ändå välskriven och man får verkligen förståelse för varför folk gör som de gör även man absolut inte skulle ha gjort likadant.

Betyg 3 av 5 

Boken finns att köpas på   Adlibris   Bokus   CDON 

5 kommentarer:

 1. Jag har läst en bok av denna författare, varför det inte blivit fler vet jag inte.
  Mia

  SvaraRadera
 2. Det är aldrig fel med ett aha! i slutet av en bok!

  SvaraRadera
 3. till marsipanbakverken har jag använt Tilda och 8/6(tror jag det heter, bomullsgarn på härva).

  SvaraRadera
 4. Jag har bara läst två böcker skrivna av honom men då har det varit fristående böcker, har tyckt om dem och alltid velat läsa flera av honom.

  SvaraRadera
 5. Jag gillar Cobens böcker och har läst den här. Men jag gillar hans fristående böcker bättre än de om Myron Bolitar, jag tycker Bolitarböckerna kan bli lite väl sexistiskt grabbiga ibland...

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...