28 december 2013

Rachel Vincent - Förlorad själ / Fångade själar

Del 0,5 Förlorad själ och bok 1 Fångade själar i Rachel Vincents Soul screamer serie. 


Kaylee Kavanaugh känner på sig när någon är på väg att dö och när det händer så måste hon skrika, och det är inget vanligt skrik utan ett fruktansvärt skrik som hon inte kan kontrollera. Första gången hon upplever skriket så blir hon inspärrad på mentalsjukhuset men efter några dagar får hon komma hem till sin farbror och faster igen. 

Kaylees mamma är död och pappan finns inte i bilden längre så hon får bo hos sin farbror och faster, och kusin Sophie.
Sophie hör till de populära tjejerna och hon har svårt att acceptera när det händer Kaylee någonting bra. 


I den här boken lär Kaylee känna Nash, en kille som inte verkar tycka att hon är värsta tönten och han verkar inte tycka att hon är tokig heller. Men när tjejer på skolan börjar dö en efter en så Kaylee veta mer om sin familj och om Nash.Jag gillade verkligen den här boken och det är ju tur det när jag de på engelska! Jag kommer nog fortsätta läsa dom på engelska för vet inte om jag kommer orka vänta på att de ska bli översatta på svenska, vilket brukar ta ett tag.
Boken kändes helt klart lite förutsäg bar men samtidigt är det här någonting nytt fast med stereotypa karaktärer som den opopulära Kaylee som blir intresserad av snygga populära Nash, den elaka kusinen Sophie, och så klart inte glömma den bästa kompisen eller lögnerna inom familjen.
Betyg 4 av 5

Boken finns att köpas på   adlibris   bokus   cdon   harlequin    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...